HVORFOR VÆLGE AT KØBE IGENNEM MINE SAMARBEJDS-PARTNERE ?

Erfaren rådgivning

Med mange års erfaring indenfor industrien, er mit kendskab til el løbehjul og de andre modeller du finder på min hjemmeside stort! Jeg kan hjælpe dig med at finde dit nye el køretøj, der passer til dine ønsker og budget.

Dansk kontaktperson

Du har hos Wheelriders.dk en dansk kontaktperson, du kan skrive til ved spørgsmål efter køb. Jeg har kontakten direkte til producenten, udenom mange mellemled og de ofte lange ventetider på mail.

Konkurrence-dygtige priser

Jeg har etableret samarbejdsaftaler direkte hos mange af de største producenter indenfor el løbehjul, EUC, e-skateboards og el cykler - du springer derfor de mange fordyrende mellemled over.

Bedre service

Du har udover dette, også en bedre service via mig, da jeg med mine kontakter og mit gode forhold til mine samarbejdspartnere, får hurtigere svar og en bedre service.

Reservedele

Måtte du stå i en situation, hvor du mangler reservedele, så kan jeg nemt skaffe disse. Du står derfor også godt stillet efter dit køb hos min samarbejdspartner, da jeg kan få fat i de dele du måtte mangle, og som måske ikke er så nemme at få fat på.

Bredt produktsortiment

Du finder altid minimum 200 forskellige el køretøjer på Wheelriders.dk

GARANTI VIA MIN RESPEKTIVE SAMARBEJDSPARTNER

Alle el køretøjer kommer med garanti fra producenten - du henvender dig til mig, hvis der måtte være noget, og jeg tager fat i min samarbejdspartner på dine vegne.

HURTIG LEVERING - VAREN SENDES DIREKTE HJEM TIL DIG

De fleste produkter er på lager i europæiske varehuse med kort leveringstid.

da_DK